FOTO WEEK 20 – STIEKEME MOOIERD

NIEUWS
mei 21, 2018 / By / , , , , , / Post a Comment

Vrijdag werd zaterdag en zaterdag werd zondag.. en toen was het maandag. Even een inhaal-foto-van-de-week dus. Komt ‘ie.

 

Medische start

Mijn week begon met werk in het ziekenhuis. Meestal is dat op dinsdag, woensdag en donderdag, maar dit keer werkte ik dus op maandag. Ik fotografeerde patiënten voor hun medisch dossier en medewerkers voor het personeelsblad. Ik zocht foto’s in het archief, vergaderde, belde, plande opdrachten in voor de komende tijd en liep met de lunch rondjes in de zon om toch even van het lekkere weer te genieten. Oh ja, en ik dronk koffie, uiteraard.

 

Trein

Toen maakte ik me op voor een opdracht in Brussel! Via-via was ik gevraagd de lancering van een opleidingscurriculum te fotograferen. Superleuk, ik boekte een ticket en met ruim drie uur reis je van Utrecht naar Brussel. Per trein! Ik vind het altijd maar luxe, zo lekker in de trein zitten en het landschap aan me voorbij zien schieten.

 

Stiekeme mooierd

In Brussel zag ik veel stad.  Het is echt prachtig. Maar na een dagje ben ik de drukte van de stad alweer een beetje zat en heb ik behoefte aan rust en groen. Dus ga ik op zoek naar een park. Het liefst strijk ik neer op het gras met iets lekkers van de supermarkt. Deze bloem vond ik in zo’n stadspark, heel klein, in een hoekje. Een stiekeme mooierd. Ik vind dat zo fijn, om die dan te vinden. Die stiekeme mooierds zijn trouwens soms bloemen, maar soms ook dingen, momenten of mensen. Als ik er zo-eentje ontdek, is mijn hele dag goed.

 

Privacyverklaring

Oh ja, ik maakte in de tussentijd een privacyverklaring (die nieuwe wet, sjeee veel werk – ik hoop dat ik het nu goed heb gedaan) en deed mijn administratie. Dat hoort er ook bij he..

En nu is het alweer maandag dus sluit ik gauw af. Anders blijft er niks over voor volgende week.

Tot dan!

Ook interessant:

IK BEN GEEN BLOGGER
augustus 30, 2018
By Manja avontuur outdoor heuvels dennen
FOTO WEEK 24 – OP AVONTUUR
juni 18, 2018
Riet druppels macro outdoor manja buiten nederland 2
FOTO WEEK 23 – DRUPPELS
juni 8, 2018

Reageer

over mij

Fotograaf en tekstschrijver met voorliefde voor avonturen in de buitenlucht

Loading map ...
zoeken
Volg me