FOTO WEEK 24 – OP AVONTUUR

NIEUWS
By Manja avontuur outdoor heuvels dennen
juni 18, 2018 / By / , , , , , , , , / Post a Comment

Zie je deze foto? Daar sta ik foto’s te maken van mooie landschappen. Buiten, met mijn wandelschoenen aan en mijn buff op mijn hoofd. Ik ben op avontuur. Dat was niet vorige week, en toch is hij de foto van de week. Waarom?

 

Persreis

Omdat ik over twee weken in deze gedaante hetzelfde sta te doen, maar dan in een ander Europees land. Waar precies, dat hou je nog van me tegoed. Maar het mooie is dat het voor een ander blog is en dat ik officieel op persreis ga. Dus met andere journalisten en fotografen. Ik heb zoiets nog nooit gedaan, maar het lijkt me super leerzaam. Wie weet wie ik allemaal weer ontmoet. Ik heb zoveel zin om al dat moois vast te gaan leggen in woorden en beelden! Kan echt niet wachten!

 

Bruiloft

Verder heb ik deze week een bruiloft in mijn eigen stadsie gefotografeerd. Lekker op de fiets, veel buiten, een bruid die het helemaal prima vond om door de regen te lopen… Lekker outdoor dus, ondanks het Nederlandse weer.

 

En verder

Tsja, verder deed ik ook wel lekkere ontspan-dingen. Zoals naar een buitenbioscoop gaan, biertjes drinken met vrienden en nieuw verworven huizen opwarmen.

Tot volgende week!

 

Fotocredits: Marloes van Pareren

Ook interessant:

IK BEN GEEN BLOGGER
augustus 30, 2018
Riet druppels macro outdoor manja buiten nederland 2
FOTO WEEK 23 – DRUPPELS
juni 8, 2018
Outdoor by Manja Laurie Karine kaartlezen map route Biesbosch
FOTO WEEK 21 & 22 – PLANNEN MAKEN
juni 1, 2018

Reageer

over mij

Fotograaf en tekstschrijver met voorliefde voor avonturen in de buitenlucht

Loading map ...
zoeken
Volg me