FOTO WEEK 23 – DRUPPELS

FOTOGRAFEREN
Riet druppels macro outdoor manja buiten nederland 2
juni 8, 2018 / By / / Post a Comment

De temperaturen vliegen van hoog naar laag en weer terug. Deze week druppelde ik soms van het zweet maar wandelde ik ook door de druppels van de regen. En het mooie is: dat kan je dus allemaal hebben.

 

Gewoon

Niet dat het nou het fijnste werkte. Integendeel. Op de donderdag werkte ik zooo super inefficient! Ik besloot daarom ‘s avonds dat ik maar gewoon moest gaan chillen, ook al was niet alles af wat ik af wilde hebben. Dat doe ik dus bijna nooit en het was ook een Hele Beslissing (schouderklopje).

Verder was het een ‘gewone’ week – eigenlijk niet zoveel nieuwe dingen. Gewoon lekker doorwerken. Heb wel heel fijn gewandeld in het weekend, een beetje met Nederlands weer (grijze wolken en miezerige regen) en toen deze foto van deze druppeltjes gemaakt. Ik vond ze zo mooi in hun eenvoud.

Meer inspiratie heb ik eigenlijk niet, nu.. it happens. Fijn weekend en op naar een nieuwe week!

Ook interessant:

JE EIGEN VERJAARDAGSKALENDER
juli 4, 2020
By Manja avontuur outdoor heuvels dennen
FOTO WEEK 24 – OP AVONTUUR
juni 18, 2018
REVIEW FOTOBOEK SAAL DIGITAL
februari 20, 2018

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

over mij

Fotograaf en schrijver met voorliefde voor avonturen in de buitenlucht. Vangt de wereld in woorden en beelden en houdt van haren in de wind, buitenborrels met vrienden, klein genieten, vuurtjes stoken, dauw op het gras en lekkere koffie.

Sponsor me!
Loading map ...
zoeken
Volg me