NOORSE PRACHT – 10x JOTUNHEIMSE UITZICHTEN

FOTOGRAFEREN
mei 12, 2017 / By / / Post a Comment

Vandaag pakte ik vier keer mijn fiets. Drie keer door de stromende regen, maar de vierde keer door het zonnetje. Dat deed me een beetje denken aan mijn vakantie in Noorwegen. Daar wandelde Antoine en ik door het Scandinavische hoogland De Jotunheimen (wat ‘de wereld van de reuzen’ betekent). Soms in de stromende regen, soms met een petje op tegen de zon. Ik zocht de 10 mooiste landschappen die we daar tegen zijn gekomen uit. Dat was niet makkelijk. Het zijn er daarom 13 geworden. Ik hoef er verder niet veel meer over de schrijven denk ik. Kijk maar:

 

Jaa dat is ons tentje! Wow he?

 

Soms krijg ik de vraag of ik mijn werk ook verkoop. Nou, dat doe ik! Vandaag ben ik toevallig op pad geweest met een klant die een werk op een formaat van 100cm x 70cm aan de muur wil hebben. Ik werk achter de schermen aan een online verkoopsite zodat het ietsje makkelijker wordt om een foto te bestellen. Daar zal ik dan een wisselende collectie aanbieden met foto’s die besteld kunnen worden. Komt er allemaal nog aan – als je in de tussentijd iets wil weten gewoon contact met me opnemen :-).

Het lijkt me trouwens ook leuk om binnenkort wat foto’s te posten van de wandelingen die we hebben gemaakt toen in Noorwegen (dus foto’s waar we zelf op staan). Dat ging namelijk niet vanzelf ;-). Wandelen in de sneeuw zonder sneeuwschoenen is zwaaaar. Keep you posted!

Ook interessant:

rijp gele bloem winter vorst
ZO ZIET RIJP ER VAN DICHTBIJ UIT
november 5, 2021
JE EIGEN VERJAARDAGSKALENDER
juli 4, 2020

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

over mij

Fotograaf en schrijver met voorliefde voor avonturen in de buitenlucht. Vangt de wereld in woorden en beelden en houdt van haren in de wind, buitenborrels met vrienden, klein genieten, vuurtjes stoken, dauw op het gras en lekkere koffie.

Loading map ...
zoeken
Volg me