BOOTTOCHT TERSCHELLING

GROENER REIZEN
april 13, 2018 / By / / Post a Comment

Zoals sommige mensen misschien weten, fotografeer ik wel eens een buiten-bruiloft. En die zijn op hele uiteenlopende locaties. Nu was er afgelopen zomer eentje op Terschelling, en daar moest ik uiteraard met de boot naartoe. 

 

Terschelling

Terschelling is officieel een gemeente van in de provincie Friesland en, vanaf het westen, het derde bewoonde Nederlandse waddeneiland – grenzend aan de Noordzee en ten zuiden aan de Waddenzee. Toen ik op de boot zat kon ik het niet laten mijn camera alvast te pakken. Daarom hier een paar plaatjes. Enne.. ik wil heel graag zelf nog een keertje terug, gewoon om weekend te vieren. Want het is een heel fijn eiland waar je heerlijk kunt fietsen en kamperen. En ik werd bovendien instant rustig van de boottocht die ongeveer 1,5 uur duurt. Dus ik kwam helemaal zen op het eiland aan!

 

 

Informatie

  • De boot? Hier kun je alle informatie vinden: www.rederij-doeksen.nl
  • Het eiland? Ik heb een fiets gehuurd bij aankomst en ben zo naar mijn bestemming gereden. Maar er zijn meer opties.
  • OV? De boot is goed te bereiken met OV. Via de reisplanner kun je de beste aansluiting berekenen. Ik nam voor de zekerheid een trein eerder.
  • Koffie? Net voordat je de boot op gaat is er een restaurantje waar je nog iets kunt drinken en/of eten. Op de boot zelf kan dat trouwens ook, maar niet altijd!

Ook interessant:

Zonsondergang Utakleiv Noorwegen tent
UPDATE – HUIS, DUITSLAND, NOORWEGEN
augustus 6, 2019
Great West Way Mountainreporters Royal Crescent-1
ZUIDWEST ENGELAND À LA CARTE: DE GREAT WEST WAY
juni 17, 2019
ZO MOOI IS LUXEMBURG
oktober 1, 2018

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

over mij

Fotograaf en schrijver met voorliefde voor avonturen in de buitenlucht. Vangt de wereld in woorden en beelden en houdt van haren in de wind, buitenborrels met vrienden, klein genieten, vuurtjes stoken, dauw op het gras en lekkere koffie.

Sponsor me!
Loading map ...
zoeken
Volg me