EVEN KORT: JAPAN

GROENER REIZEN
december 1, 2017 / By / / Post a Comment

Japan – het land van de tegenstellingen. Ik ben nog steeds aan het bijkomen van alle indrukken (en nog niet toegekomen aan het selecteren uit > 3000 gemaakte foto’s.. oops). Hierbij een klein voorproefje: de digitale ansichtkaartjes met telefoonfoto’s die ik vanuit het prachtige Japan naar het thuisfront stuurde. Nou, dat vond ik wel een mini blogpost waard!

 

Kwaliteit

Oke, oke.. deze foto’s zijn een beetje blokkerig enzo.. maar je krijgt wel een kleine indruk van hoe-wij-het-hadden. Zoals in deze eerste samenstelling: lekker eten, mooie tempels en vaaak de schoenen uit.

Cultureel verantwoord & ontstresst

De Japan-trip was een combinatie van cultuur, natuur, verwondering én herkenning. Hieronder zitten we in Kyoto en komen we een beetje bij van al het nieuws dat we zien. We genieten van alle dingen die anders zijn en ook een beetje van de tijd die we eindelijk even samen hebben. Alle stress hebben we op het vliegveld Narita wel achter gelaten.

Kamperen in de Koyo

Jaaaa wij hebben dus gekampeerd! We namen de tent mee en stonden op de mooiste plekjes. De blaadjes verkleurden van groen naar alle tinten oranje / rood / geel. Kamperen in de koyo was een groot avontuur maar ook een groot succes. We werden er helemaal ZEN van! Die natuur. Echt.

Fuji-san

Hoogtepuntje: Fuji-san. Eigenlijk meer de omgeving rond Fuji-san. Hier kampeerden we en wandelden we mooie wandeltochten, maar maakten we ook culturele uitstapjes en maakten we kennis met veeeeeel Japanse toeristen. Wat een ervaringen, he?

Terug naar de drukte: Tokyo

Na wandeltochten en kampeeravonturen dompelden we ons onder in de drukte van Tokyo. Lichtjes, veeeeel mensen, geluidjes, muziekjes.. mega-gebouwen.. vintage winkeltjes.. Tokyo is een grote prikkel. Het land van de tegenstellingen, dus!
Tot gauw! Ik beloof meer informatie, meer foto’s en meer kwaliteit.

Ook interessant:

Zonsondergang Utakleiv Noorwegen tent
UPDATE – HUIS, DUITSLAND, NOORWEGEN
augustus 6, 2019
Great West Way Mountainreporters Royal Crescent-1
ZUIDWEST ENGELAND À LA CARTE: DE GREAT WEST WAY
juni 17, 2019
ZO MOOI IS LUXEMBURG
oktober 1, 2018

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

over mij

Fotograaf en schrijver met voorliefde voor avonturen in de buitenlucht. Vangt de wereld in woorden en beelden en houdt van haren in de wind, buitenborrels met vrienden, klein genieten, vuurtjes stoken, dauw op het gras en lekkere koffie.

Sponsor me!
Loading map ...
zoeken
Volg me