KAMPEREN CAMPING BUITENLAND

KAMPEREN
maart 16, 2018 / By / / 1 Reactie

Met de lente op komst kán ik me zo voorstellen dat de kampeertripjes weer gepland kunnen worden. In dit blog zijn we in Nederland. Maar de camping waar we op staan heet camping BuitenLand. Daar staan Antoine en ik een keer met Marloes, Sander en Sam. Een nachtje ertussenuit in eigen land! 

 

Camping Buitenland

Het idee alleen al is fantastisch. Vijf vrienden wilden een fijne plek buiten de stad en kochten 9 hectare grond om een camping te beginnen. ‘Een kleurrijke en eigenzinnige camping waar iedereen welkom is en waar zelfbouwers en architecten alle vrijheid krijgen om te bouwen aan hun ideale vakantiehuis. Stuk voor stuk unieke huisjes die, als ze klaar zijn, te huur worden aangeboden op deze website.’ – aldus de website. Nou, zo’n escape, daar hebben wij wel zin in.


 

Vuurtje

Handig: bij de receptie kun je hout kopen. Dus je kan helemaal zelf kiezen of je bij je tent een vuurtje stookt, of liever naar het restaurant / bar gaat om iets te eten. Wij besluiten gewoon allebei te doen: eten bij de bar en daarna een vuurtje stoken en bijkletsen. De volgende ochtend is Marloes goed bezig: ze maakt ontbijt-pannekoekjes. Een goede bodem, we gaan daarna namelijk een lekker stuk wandelen!

 

 

Drassig

Net als Sam hierboven, sopppen wij ook helemaal weg in het gras. We moeten onze route dus een beetje aanpassen en lopen wat meer via de verharde paden. Onderweg kwamen we langs deze oranje sloten. We vermoeden dat dit komt door de bemesting van het land. Het ziet er wel mooi uit, maar we twijfelen of dit nou wel zo goed is voor de natuur hier…

  

Kamperen

Kamperen is voor mij dus echt dit: slapen in de natuur, vuurtjes stoken, marshmallows roosteren als toetje, wandelen, slippers aan.. Lekker fysiek bezig zijn en niet teveel nadenken. Na dit nachtje waren we allemaal heerlijk uitgerust en konden we er weer even tegenaan!

 

 

Informatie

  • Route? Eigenlijk hebben we maar wat gedaan. En, handig, ik had mijn GPS niet bij me. Dit is wel een mooie wandelroute!
  • Camping? Die heet camping BuitenLand. Hij heeft een hele mooie en handige website! Je kunt hier uiteraard ook parkeren.
  • Koffie? Zeker, zelf te maken op je campinggasje of te halen bij het restaurant. Was echt een heerlijke cappuccino.

Ook interessant:

ZO MOOI IS LUXEMBURG
oktober 1, 2018
IN EN OM DE TENT – KAMPEREN BIJ ROOSENDAAL
april 14, 2017

1 Reactie

  1. Camping 2000 schreef:

    Leuk artikel en mooie foto’s! Kamperen in de natuur lijkt me wel chill, wat je ook zou moeten proberen is naar de camping in Tsjechië! Super mooi omgeven door een natuurgebied. Zeker een aanrader. Gr, Felix.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

over mij

Fotograaf en schrijver met voorliefde voor avonturen in de buitenlucht. Vangt de wereld in woorden en beelden en houdt van haren in de wind, buitenborrels met vrienden, klein genieten, vuurtjes stoken, dauw op het gras en lekkere koffie.

Loading map ...
zoeken
Volg me