VERKOCHT!

NIEUWS
mei 25, 2017 / By / , , , , , , , / 2 Reacties

Een tijdje geleden startte ik mijn instagram account. Zo bereik ik mensen over de Nederlandse grenzen, dacht ik. Bovendien is het een leuke aanvulling op dit blog! En toen kreeg ik ineens een berichtje van Sanne en Edo: of ze ‘dat sneeuwlandschap met die mooie kleuren en die bergen’ op groot formaat konden kopen voor aan de muur. Nou, dat leek me superleuk. Ik ben met Sanne koffie gaan drinken om te horen wat ze graag wilden (formaat, wat voor lijst, passe partout of niet, etc). Toen ben ik gaan kijken welk papier ik het mooist vond en op jacht gegaan naar een mooie lijst met passe partout en museumglas. En ik moet zeggen, toen ik het geheel ophaalde bij de lijstenmaker was ik erg onder de indruk. Ik had mijn foto ook nog nooit zo mooi gepresenteerd gezien, ha!

Sanne en Edo hebben hem niet lang na de gemaakte foto op de bank opgehangen. Toen kreeg ik een berichtje: ‘We hadden nog een haakje, YESS! Meteen opgehangen. We zitten er de hele tijd naar te kijken en we zijn zo blij dat we niet meteen zomaar iets hebben gekocht om de muur op te vullen – nu hebben we iets waar we heel blij van worden, iedere keer weer’.

Kijk, en daar werd ik weer heel blij van. Want daar zijn foto’s voor bedoeld.. niet voor een digitaal mapje op je computer.

Als ik weer tijd heb ga ik dus ook maar eens gauw kijken of ik een selectie foto’s op een handige manier via dit blog kan verkopen. Lijkt me toch net iets makkelijker en laagdrempeliger. Foto’s horen aan de muur (of in een mooi boek). Mocht je nu al iets moois zien, neem contact met me op!

Informatie

Ook interessant:

DIPJES EN TOPJES
mei 4, 2020
Zonsondergang Utakleiv Noorwegen tent
UPDATE – HUIS, DUITSLAND, NOORWEGEN
augustus 6, 2019
kavel Oosterwold dak erop
UPDATE – HUIS, EXPO, KRANT, RADIO
april 29, 2019

2 Reacties

  1. Sanne Bouman schreef:

    Ha, wat leuk, ik kom voor op je blog! Zoals je al schrijft zijn we zo ontzettend blij met de foto aan onze muur. Naast dat het een prachtige foto is, past hij ook goed bij de rest van het interieur. En een leuk weetje voor jou, we hebben al vele positieve reacties op jouw foto ontvangen!

    • Manja schreef:

      Hee! Aah dat is superleuk om te horen 🙂 :-). Heerlijk zeg! Ik vind het zo leuk dat hij zo goed tot zijn recht komt bij jullie. Jeeeeej (stuiter-de-stuiter)

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

over mij

Fotograaf en tekstschrijver met voorliefde voor avonturen in de buitenlucht

Loading map ...
zoeken
Volg me