32 JAAR EN RENNEN MAAR – HARDLOOPROUTE OVERVECHT

TRAILRUNNING
april 10, 2017 / By / , / Post a Comment

Ik was jarig! Op 8 april werd ik 32. En ik ben super verwend. Nieuwe hardloopsokken en een heeel mooi hardloop- / trailrunhorloge: een Garmin Forerunner 35. Met hartslagmeter op de pols! Iets wat ik al een tijdje wilde. Zo’n band voor om je borst vind ik meestal niet zo lekker zitten en het lijkt me zo fijn om een beetje te kunnen zien wat voor invloed mijn wandel- spin- en hardlooptrainingen hebben om mijn conditie.

Nou had ik al een hardloophorloge (de Garmin Forerunner 10), maar die heb ik zo opgebruikt dat het bandje stuk was en de batterij niet meer zo lang mee wilde. Een tijdje liep ik alleen met mijn telefoon. Ik dacht: die heeft ook GPS en ik maak toch foto’s, dus dat moet maar genoeg zijn! Soms vind ik het wel zo fijn dat die telefoon niet mee hoeft. Het horloge verlaagde de drempel om te gaan voor mij. Bovendien kan ik nu mijn spinningtrainingen ook ‘volgen’. Leuk!

Je begrijpt.. op 9 april moest dat horloge uitgetest worden (na lang uitslapen van een fijn verjaardagsfeestje). Zie hier het resultaat :-).

Hierboven zie je de Vecht. Daar ren ik erg vaak langs. Dit keer versierde de bloesem een groot deel van de route! Via Fort de Klop liepen we via kleine paadjes richting het Gagelbos. Inmiddels woon ik al 8 jaar samen met Antoine in het noorden van Utrecht en ren ik dus ook al zo lang door dit gebied heen. Zo grappig om te zien hoe het Gagelbos (een speelbos van Staatsbosbeheer) zich heeft ontwikkeld. Er zijn bijvoorbeeld allerlei mooie houten toestellen waar de kids zich kunnen vermaken! Vandaag was het 20 graden en zonnig.. genoeg picknickende volwassenen en spelende kinderen dus onderweg!

We zijn zoveel mogelijk teruggelopen via het groen. Dat kan eigenlijk prima. Ik vind het mooi dat er in de stad toch geprobeerd wordt zoveel mogelijk groen te creeren. Je ziet hier een beetje hoe ze dat doen:

Het is een fijn horloge, die Gamin Forerunner 35. Naast mijn hardloop- en spinning uitspattingen trackt hij op dit moment ook mijn normale doen en laten overdag. Ik ben benieuwd! De hardloopsokken zaten trouwens ook heerlijk :-).

 

 

 

Ook interessant:

HERFSTIGE HARDLOOPTRAINING
november 30, 2018
FOTO VAN WEEK 18 – KAARTLEZEN
mei 5, 2018
HARDLOOPROUTE DAFNE SCHIPPERSBRUG
juni 16, 2017

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

over mij

Fotograaf en schrijver met voorliefde voor avonturen in de buitenlucht. Vangt de wereld in woorden en beelden en houdt van haren in de wind, buitenborrels met vrienden, klein genieten, vuurtjes stoken, dauw op het gras en lekkere koffie.

Sponsor me!
Loading map ...
zoeken
Volg me