HARDLOOPROUTE DAFNE SCHIPPERSBRUG

TRAILRUNNING
juni 16, 2017 / By / / Post a Comment

Eindelijk! Sanne, Lotte en ik konden weer een keer met zijn drietjes een hardlooprondje rennen. Door omstandigheden was dat al een paar maanden niet gelukt. Dus we waren superblij! Het was wel doorbijten – ik denk dat het wel 27 graden was. Bovendien moest er ook goed bijgekletst worden. Maar af en toe maakte ik wel wat foto’s, dus hierbij een impressie!

Het eerste stukje liep ik alleen, richting Lotte. Daar zou Sanne dan ook naartoe komen en vanaf daar liepen we met zijn drietjes. Een superhandige manier om samen te kunnen lopen terwijl je toch allemaal een andere afstand loopt. Zoals je kon zien, liep ik langs het water en over allemaal bruggen. Dat was eigenlijk de hele route zo ;-).

Kijk die lachende gezichtjes nou! Zo blij waren we dus (ondanks dat het allemaal niet meeviel hoor, met die zon op ons hoofd)… Hieronder megapiepklein te zien: een roofvogel! Zie je ‘m?

En zoef, de Dafne Schippersbrug over. Was een heerlijk rondje!

Ook interessant:

HERFSTIGE HARDLOOPTRAINING
november 30, 2018
FOTO VAN WEEK 18 – KAARTLEZEN
mei 5, 2018
ZONNIG LENTELOOPJE – HARDLOOPROUTE NAAR OP BUUREN
mei 3, 2017

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

over mij

Fotograaf en schrijver met voorliefde voor avonturen in de buitenlucht. Vangt de wereld in woorden en beelden en houdt van haren in de wind, buitenborrels met vrienden, klein genieten, vuurtjes stoken, dauw op het gras en lekkere koffie.

Sponsor me!
Loading map ...
zoeken
Volg me