HERFSTIGE HARDLOOPTRAINING

TRAILRUNNING
november 30, 2018 / By / / Post a Comment

Whoe! Afgelopen weken heb ik eindelijk weer meer hardgelopen! Dat deed me super-goed. Aanleiding was het trainen voor de Devils Trail. 

 

Devils Trail

De Devils Trail is een serie van vier trailruns waar mijn vriend en ik ons voor opgegeven hadden. De langste was 31,6 kilometer op Schiermonnikoog. Jawel! Bibberend bedacht ik me dat ik daar wel iets voor moest doen. De blogjes over de trails zelf volgen nog, maar hier vast een paar foto’s van een herfstige hardlooptraining op de vroege morgen!

 

Herfst hardlopen hardlooprondje Utrecht By Manja outdoor buiten
Herfst hardlopen hardlooprondje Utrecht By Manja outdoor buiten

Note to self

Ik schrijf dit stukje ook een beetje omdat ik mezelf er dan aan kan herinneren dat dit dus lekker is. Mocht ik nou een keer niet met mijn billen van de bank willen, hoef ik alleen maar even mezelf te wijzen op mijn eigen woorden! Vinden jullie het soms ook zo lastig, zeker als het buiten koud en guur is, om van de bank te komen? Terwijl je er dan eigenlijk achteraf best wel van genoten hebt?

 

Ook interessant:

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

over mij

Fotograaf en schrijver met voorliefde voor avonturen in de buitenlucht. Vangt de wereld in woorden en beelden en houdt van haren in de wind, buitenborrels met vrienden, klein genieten, vuurtjes stoken, dauw op het gras en lekkere koffie.

Loading map ...
zoeken
Volg me