HARDLOOPROUTE: GENT

TRAILRUNNING
februari 6, 2017 / By / / Post a Comment

Als ik in het buitenland ben vind ik het superleuk om een rondje te gaan rennen. Dus toen ik op bezoek was bij vrienden in Gent heb ik dat gedaan. Zo leuk om nieuwe straatjes te ontdekken en te zien hoe de stad er op zondagochtend om 9:00u bij ligt. Veel rustiger natuurlijk. Soms zwaai ik naar een mede hardloper en lijkt het net alsof ik er woon. Dat vind ik prachtig. Het weer was perfect: koud maar droog. En toen we terug kwamen stond het ontbijt klaar. Ideaal!

Het stomme is dat ik mijn telefoon binnen heb laten liggen. Jep! Dus geen foto’s van de training als gevolg… Ter compensatie hierbij wat binnen-foto’s. Want na het rondje rennen zijn we de geschiedenis van Gent gaan bekijken tijdens een bezoek aan het STA.M museum. Zeer de moeite waard! Ik had de dag ervoor hele leuke voorzetlensjes voor mijn telefoon gekocht. Daar ben ik in het museum mee los gegaan :-).

Info:

 

 

 

Ook interessant:

HERFSTIGE HARDLOOPTRAINING
november 30, 2018
FOTO VAN WEEK 18 – KAARTLEZEN
mei 5, 2018
HARDLOOPROUTE DAFNE SCHIPPERSBRUG
juni 16, 2017

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

over mij

Fotograaf en schrijver met voorliefde voor avonturen in de buitenlucht. Vangt de wereld in woorden en beelden en houdt van haren in de wind, buitenborrels met vrienden, klein genieten, vuurtjes stoken, dauw op het gras en lekkere koffie.

Sponsor me!
Loading map ...
zoeken
Volg me