TRAILRUNROUTE: LANGS DE REEST

TRAILRUNNING
februari 25, 2017 / By / / 2 Reacties

Soms is het zo fijn om even op te laden. En daarom zit ik met Antoine soms even in een tent in the middle of nowhere. Deze dagen werd het weer nogal slecht voorspeld, dus dit keer werd het een natuurhuisje. We zijn naast alle wandelingen (die natuurlijk later nog hier op het blog te bewonderen zijn) ook even lekker gaan rennen. Trailschoenen aan het GO!

We zagen heide, bos, prachtige boerderijen, uitgestrekte weides en lieve paarden, schapen en waakse honden. Ik wist eerlijk gezegd niet dat het hier zo mooi was. En grappig: de Reest is precies de grens tussen Overijssel en Drenthe. Dus we liepen steeds heen en weer tussen deze twee provincies. Wow!

Ook interessant:

HERFSTIGE HARDLOOPTRAINING
november 30, 2018
FOTO VAN WEEK 18 – KAARTLEZEN
mei 5, 2018
HARDLOOPROUTE DAFNE SCHIPPERSBRUG
juni 16, 2017

2 Reacties

 1. Marloes schreef:

  Hey Manja,

  Je website is super geworden! Heel inspirerend, heb helemaal zin om te gaan wandelen! Benieuwd naar je volgende verhaal (of wordt dat de Eifel (; ?).

  Groetjes Marloes

  • Manja schreef:

   Hi Marloes! Wat lief, dankjewel! Eifel wordt er zeker eentje maar ik heb ook nog wel wat andere dingetjes klaarstaan :-).

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

over mij

Fotograaf en schrijver met voorliefde voor avonturen in de buitenlucht. Vangt de wereld in woorden en beelden en houdt van haren in de wind, buitenborrels met vrienden, klein genieten, vuurtjes stoken, dauw op het gras en lekkere koffie.

Sponsor me!
Loading map ...
zoeken
Volg me