TRAILRUNROUTE: VERKENNEN 3BERGENLOOP

TRAILRUNNING
maart 3, 2017 / By / / Post a Comment

Bijna is ‘ie er. De 3Bergenloop. Een trailrun waarbij je kunt kiezen uit 6 of 12 kilometer, of een halve marathon. Bovendien is er een kidsrun en een uitgezette wandelloop van 5 en 10 km.

Een paar jaar geleden deed ik de halve marathon met Eveline. En hoe leuk is het dat we nu weer allebei meedoen! Dit keer wel met de 12 kilometer. Onder het mom van ‘je kunt maar beter goed beslagen ten ijs komen’, zijn Eveline en ik deze route vandaag gaan verkennen. We waren heel blij om elkaar weer te zien, en ook dat het droog was. We begonnen bij de parkeerplaats van een RCN vakantiepark (bij het groene druppeltje op de kaart).

Het bos tussen Driebergen en Doorn is prachtig. Het was hartstikke rustig en we liepen afwisselend tussen bos en open zandvlaktes. Ook deden we een rondje om een meer. Eveline kon me vertellen dat het daar superdiep is omdat het een oude zandafgraving is.


Zo heel veel foto’s heb ik niet gemaakt. Dat krijg je als je onderweg ook moet bijpraten ;-). Onze benen zijn wel klaar voor de 12 kilometer. Omdat we een stukje omliepen hebben we per ongeluk 14,5 kilometer gerend! Toen we dat zagen, waren we supertrots op onszelf. Als het goed is zie je in de header hoe wij gelopen zijn (en waar het dus mis ging, haha).

Kom maar op met die 3Bergenloop! Achteraf krijg je erwtensoep, kan ik me nog herinneren. Dat lust ik normaal niet, maar na een trailrun gaat dat er met gemak in. Uiteraard komt daar ook een klein verslagje van!

 

Ook interessant:

HERFSTIGE HARDLOOPTRAINING
november 30, 2018
FOTO VAN WEEK 18 – KAARTLEZEN
mei 5, 2018
HARDLOOPROUTE DAFNE SCHIPPERSBRUG
juni 16, 2017

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

over mij

Fotograaf en schrijver met voorliefde voor avonturen in de buitenlucht. Vangt de wereld in woorden en beelden en houdt van haren in de wind, buitenborrels met vrienden, klein genieten, vuurtjes stoken, dauw op het gras en lekkere koffie.

Sponsor me!
Loading map ...
zoeken
Volg me