TERUGBLIK EN NIEUWE IDEEEN

Uncategorized
april 23, 2018 / By / / 2 Reacties

Het is even wennen, een blog. Ik keek terug op mijn blogposts en kwam erachter dat het een beetje een verzameling van routes is geworden.

 

Dat is wel deel van Het Grote Idee dat ik had toen ik begon, maar zéker niet het enige. Wat mist er, dacht ik. Nou, en dat waren alle rubriekjes die ik van tevoren wel bedacht, maar nooit gepost heb. Zoals:

 

 • ‘Outdoor met…’ – een interview met een natuurliefhebber. Of dat nou een wandelaar, boswachter, natuurbeheerder, wielrenner, psycholoog of vogelspotter is. Ik ben benieuwd hoe verschillende mensen, met verschillende achtergronden en verschillende banen, onze natuur beleven. Weet je iemand die wel eens interessant zou kunnen zijn voor deze rubriek? Ik kom graag luisteren!
 • ‘Foto van de week’ – een terugblik op mijn week in de natuur (of misschien wel niet) aan de hand van een foto. Eigenlijk een nieuwsupdate / weekrecap, maar dan niet zo saai :-). Zo weten jullie tenminste ook wat er in mijn hoofd allemaal omgaat en hoe mijn leven er een beetje uit ziet. Dat is echt niet alleen maar rozengeur en maneschijn, maar ook niet alleen maar ellende. Ik dénk dat het zomaar eens op dat van jou zou kunnen lijken.
 • ‘Tips & Tricks’ – handige weetjes, how-to’s.. hoe je ze ook wil noemen. Bijvoorbeeld hoe je je rugzak in moet pakken in drie stappen. Of vijf manieren om koffie te zetten bij de tent. Of tien do’s en don’ts tijdens het trailrunnen.. ik noem maar wat. Ben je benieuwd naar een bepaald onderwerp? Laat het me weten! Ik doe alles om jou naar buiten te krijgen! En geloof me, goede koffie helpt!

 

 

Tegelijk ben ik zo vaak buiten dat ik echt een meeeeeeeeeega ‘backlog’ (zoals ze dat dan noemen) heb. Allemaal activiteiten van vorig jaar of het jaar ervoor die ik nog niet met jullie heb kunnen delen. Omdat de tijd er niet was om er een leuke post van te maken. Dus die zullen ook zo druppelsgewijs tevoorschijn komen.

Heb je behoefte aan een bepaalde rubriek? Wat zou je nou echt eens willen weten, waardoor je misschien nét iets sneller de deur uit stapt? Laat het me weten! Oh, en de eerste ‘foto van de week’ komt vrijdag online!

Ook interessant:

2 Reacties

 1. Kom op, steek het aan!
  Nieuwe ideeën rijden

  • Manja schreef:

   Hai Yolanda, ik denk dat hier een vertaaldingetje speelt. Maar: die nieuwe ideeen komen helemaal op zijn pootjes terecht! Het heeft even tijd nodig om helemaal goed vorm te geven!

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

over mij

Fotograaf en schrijver met voorliefde voor avonturen in de buitenlucht. Vangt de wereld in woorden en beelden en houdt van haren in de wind, buitenborrels met vrienden, klein genieten, vuurtjes stoken, dauw op het gras en lekkere koffie.

Sponsor me!
Loading map ...
zoeken
Volg me