FOTO VAN WEEK 19 – DE WEG

WANDELEN
Fietsroute weiland Utrecht By Manja outdoor buiten-1
mei 11, 2018 / By / / 2 Reacties

De zomer is begonnen, ook in mijn hoofd. Korte broek, sandalen, fluitend met vriendinnen op de fiets.. Ik denk na over de toekomst en ik probeer een beetje actief te blijven door af en toe een rondje op de fiets te zitten.

 

Online cursus

Vorige week vertelde ik toch over een webinar dat ik zou volgen? Dat heb ik gedaan. En het was leerzaam! Maar het smaakte ook naar meer. Dus nu heb ik me opgegeven voor een zes weekse online cursus bij The Confetti Collective: The Next Level. Hiermee leer ik nóg meer plezier te halen uit mijn bedrijf (onder andere dit blog dus!) door de goede keuzes te maken. Het zou zo mooi zijn als het lukt om veel mensen te bereiken en te inspireren om naar buiten te gaan! Het opgeven voor de cursus voelt alsof ik voor het eerst weer op de fiets spring, klaar om nieuwe rondjes te verkennen.

 

Op de fiets

Daarna zat ik dan ook echt op de fiets. De sportieve variant – ik heb een oud racefietsje die in de zomer naar buiten haal. Met het avondzonnetje in mijn gezicht en af en toe een hap vliegjes sloot ik afgelopen week de dag in de natuur af in plaats van achter mijn laptop. Daar was ik best wel trots op. Weer een bevestiging dat als je die drempel van de voordeur over gaat, het zo’n ontzettend heerlijk gevoel is, dat buiten-zijn! Als reminder maakte ik een foto daarvan de foto van de week :-).

 

Gastblogger

Regelmatig bekijk ik outdoor websites ter inspiratie voor nieuwe avonturen! En nu zag ik dat de site www.mountainreporters.com gastbloggers zocht. Na een mailtje en een eerste verhaal mag ik daar nu af en toe een iets voor schrijven als gastblogger. Hoe leuk is dat? Ik leerde nu al dingen over SEO schrijven (een manier van schrijven zodat de zoekmachines op internet je weten te vinden) die ik hier ook goed kan toepassen. Da’s mooi toch?

 

Samenwerken

Vandaag werkte ik samen met Sanne van www.gespreksadvies.nl. Zij werkt dus echt veeeel gestructureerder dan ik. Kijk, en dat is nou zo leuk – daar kan ik weer wat van leren. Ja, ik denk dat ik goed op weg ben zo, op mijn oude fietsje. En af en toe die lekke band.. tsja. Hoort erbij..

 

Tot volgende week!

Ook interessant:

NACHT VAN DE VLUCHTELING – IK LOOP MEE!
april 30, 2021
By Manja outdoor buiten stadswandelingen Zutphen koffie
STADSWANDELING: ZUTPHEN
maart 1, 2019
Wandelroute Utrecht Pad etappe 6 By Manja outdoor buiten-1
WANDELROUTE: UTRECHT PAD ETAPPE 6
februari 8, 2019

2 Reacties

  1. Laurie schreef:

    Inspirerende foto van de week! Leuk om te lezen en veel succes bij The Next Level 🙂

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

over mij

Fotograaf en schrijver met voorliefde voor avonturen in de buitenlucht. Vangt de wereld in woorden en beelden en houdt van haren in de wind, buitenborrels met vrienden, klein genieten, vuurtjes stoken, dauw op het gras en lekkere koffie.

Sponsor me!
Loading map ...
zoeken
Volg me