PRACHTIGE WANDELROUTE IN BERGEN

WANDELEN
By Manja outdoor buiten Bergen Noorwegen
november 23, 2018 / By / , / 2 Reacties

Soms heb je geluk. Dan heeft een vriendin, Marloes in dit geval, een heel goed idee en dan hoef je alleen maar aan te haken en je ogen uit te kijken.

 

By Manja outdoor buiten Bergen Noorwegen

 

Naar Bergen

Dat was vorige week het geval. Toen mocht ik mee naar Bergen, Noorwegen. Marloes is een van mijn beste wandelmaatjes – ze komt hier op dit blog dan ook regelmatig terug – en een hele goede fotografe. Maar ze kan nog veel meer, namelijk vliegtuigen van A naar B vliegen in Europa. En het gebeurt niet vaak, maar ze had een dagje ‘over’ (zoals dat dan heet) in Bergen, Noorwegen. Toen ze me vroeg of ik het leuk vond om mee te gaan om daar samen een dagje te wandelen hoefde ik uiteraard niet zo heel lang na te denken…

 

 

By Manja outdoor buiten Bergen Noorwegen

By Manja outdoor buiten Bergen Noorwegen

By Manja outdoor buiten Bergen Noorwegen

By Manja outdoor buiten Bergen Noorwegen

 

Weergoden gunstig gestemd

We hebben wel even gewacht met boeken. Want ja, Bergen staat ook bekend om de regen die daar valt. Gelukkig was het weer prima en hebben we drie dagen van tevoren bedacht dat we definitief gingen boeken! We kregen een prachtige wandeling van dertien kilometer voor onze kiezen. En echt, we keken onze ogen uit. Het was ZO MOOI! Mist, wolken, zon… we hebben het allemaal gezien. En ik verklap nog niet alles, want onze camera-foto’s én het hele verhaal inclusief de route: daar maken we nog een mooi verslagje van.

 

By Manja outdoor buiten Bergen Noorwegen

By Manja outdoor buiten Bergen Noorwegen

By Manja outdoor buiten Bergen Noorwegen

Zonsondergang

Heb je de foto aan het begin van het artikel gezien? Ja, we werden aan het eind van de wandelroute getrakteerd op een prachtige zonsondergang. Werkelijk waar, dit is denk ik de mooiste route die ik met Marloes gelopen heb. Nog eventjes wachten en dan kun je de route zien en krijg je alle informatie (en de camera-foto’s!).

 

 

Ook interessant:

herfstblaadjes oranje bos
HERFST IN NEDERLAND BIJ LANDGOED STAVERDEN
november 5, 2021
By Manja outdoor buiten Oosterpark Amsterdam-1
LUNCHRONDJE OOSTERPARK
november 21, 2018
HERFSTWANDELING IN LELYSTAD
januari 6, 2017

2 Reacties

 1. Hoi Manja,

  Als je zin hebt om in het noorden van Noorwegen te komen helpen met fotografie en drones. Wij gaan daar in juli en augustus fietsen met europeanbikechallenge.com. (Lofoten, Senja, etc.) Op pad met een expeditiecamper.

  Ik hoor graag of het iets voor je is. Helaas heb ik maar een zeer beperkt budget.

  Mooi weekend, Ray

  • Manja schreef:

   Hai Ray,

   Dat klinkt als prachtige plannen! Mooie website. Ik ben nieuwsgierig en geïnteresseerd – ik help jullie graag. Supermooie omgeving. Ik ben te bereiken op info@bymanja.nl. Via de mail kan ik ook mijn telefoonnummer sturen zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen! Ha, ik krijg helemaal zin om te gaan :-).

   Hartelijke groetjes en fijn weekend!
   Manja

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

over mij

Fotograaf en schrijver met voorliefde voor avonturen in de buitenlucht. Vangt de wereld in woorden en beelden en houdt van haren in de wind, buitenborrels met vrienden, klein genieten, vuurtjes stoken, dauw op het gras en lekkere koffie.

Loading map ...
zoeken
Volg me